KISPlus
Volejte
Volejte naši infolinku:
po-pá 8.00-17.00 hod.
info

Určitě znáte tu nedisciplinovanost, kterou vidíme na podzim na každé zahradě. Stromy a keře si opadávají každý kdy chce! Nejdřív shodí své velkoplošné listy ořech, pak ho následují ovocné stromy a porůznu se váhavě přidávají okrasné keře. Kdo to má uklízet a hlavně kdy? Každý víkend běhat po zahradě s hráběmi a lovit listí rozfoukané větrem bůhví kam, koho by to bavilo. V tom má matka příroda značné rezervy – jednou už jsme vymysleli měsíc s názvem listopad, tak očekáváme její vstřícnost a prvního listopadu by mělo opadat všechno listí, abychom ho pohodlně jednorázově uklidili. Armáda v socialistickém Československu to řešila jednoduše. Pokud měl na podzim přijet na kontrolu generál, vydal velitel útvaru rozkaz „Padat listí!“ a vojáci jako opice obsypali stromy na nádvoří kasáren a otrhali vše, co na větvích zbylo. Na to dnes ale nemáme lidi…

Zato máme nové skvělé stroje, které vám dají sílu přírodního živlu! Podívejte se do naší nabídky. Například foukače a vysavače se značkou STIHL jsou ukázkou výrobků s tradičně vysokou kvalitou a stejně vysokou výkonností. Kromě záplavy listí vám pomůžou uklidit i zbytky posečené trávy, větvičky, odpadky po pořádání akce nebo čerstvý prašan. Je jich celá řada a určitě si z nich vyberete ten nejvhodnější. Silákem je například benzinový foukač a vysavač STIHL SH 86, který sfoukaný zahradní odpad vysaje a rozseká na malé kousky vhodné ke kompostování a mulčování. Jestli nechcete obtěžovat sousedy hlukem, vyberte si lehký a tichý elektrický zahradní vysavač a foukač STIHL SHE 71, který je vybavený zařízením na odlehčení tahu kabelu, abyste si nechtěně nevytáhli zástrčku ze zásuvky. A k nejmodernějším zástupcům značky patří komfortně ovladatelný akumulátorový foukač STIHL BGA 86 s vysokým profesionálním výkonem, který vám při pohybu poskytne naprostou svobodu.

S tím akumulátorovým foukačem si můžete teď v zimě dopřát jednu hodně velkou frajeřinku. Ráno kráčíte z domu k autu, abyste odjeli do práce, v jedné ruce aktovku, v druhé lehounký foukač, kterým z cesty před sebou vyháníte čerstvě napadaný prašan. V autě přístroj hodíte do kufru, aby byl připraven na cestu domů. Dokonalost sama!